VEELGESTELDE VRAGEN

Als nieuwe klant moet u zich eerst registreren via de website. Het valideren van uw profiel duurt niet langer dan 24 uur. Daarnaast dient u in het bezit te zijn van een geldige identiteitskaart of gelijkaardig document.

Materiaal kan enkel en alleen aan jou verhuurd worden als je professioneel actief bent in de audiovisuele of aangrenzende sector. AVrent verhuurt niet aan particulieren. Onder ons klantenbestanden vallen audiovisuele facilitairen, freelancers, productiehuizen, evenementenbureaus, omroepen, facilitaire partners en studenten film/tv/media. Als je voor de eerste keer materiaal huurt bij ons zal moet je dit kunnen aantonen.

Dit is mogelijk, maar we hebben geen vaste openingsuren. We raden u aan om zoveel mogelijk online of telefonisch te reserveren. 

Er zal geen extra prijs gerekend worden als u huurt op zon- en feestdagen. 

Huurt u materiaal voor meerdere dagen, dan zal de prijs per dag dalen. U kan voor langlopende projecten ook steeds een prijs op maat verkrijgen. Offertes op maat zijn ook mogelijk. 

Dag 1: x1,0
Dag 2: x1,5
Dag 3: x2,0
Dag 4: x2,5
Dag 5: x2,8
Dag 6: x3,1
Dag 7: x3,4
Dag 8: x3,7
Dag 9: x4,0

Er zijn ook account-discounts beschikbaar voor vaste klanten, informeer voor de mogelijkheden

Bij AVrent hoeft u geen waarborg te betalen, tenzij dit anders is overeengekomen.

U kan langskomen tijdens onze vaste openingsuren, maar wel steeds op afspraak. Neem na de bevestiging van je huuraanvraag per email of telefoon contact met ons op om de ophaling en/of retour in te plannen.

Maandag: 09:00 – 18:00
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: op afspraak
Zondag:  Gesloten

Leveren en installatie zijn mogelijk. Hier wordt een tarief voor aangerekend afhankelijk van de gereden kilometers en benodigde werktijd.

Dit is mogelijk als u voor het einde van de afgesproken huurperiode contact met ons opneemt via mail of telefoon. Als het materiaal echter reeds werd gereserveerd door een andere klant dan dient het materiaal op het afgesproken tijdstip bij ons te worden geretourneerd.

Het materiaal zal voor en na de verhuur door AVrent grondig geïnspecteerd worden. 

Uiteraard worden gebruikssporen en normale slijtage niet meegerekend als schade. Als er krassen of beschadigingen aanwezig zijn op glas of behuizing door duidelijk onzorgvuldig gebruik van het materiaal, dan wordt dit wel gezien als schade. Het materiaal moet in dezelfde staat verkeren als toen u het ontving. De vergoeding voor de schade zal afhankelijke zijn van de reparatie en/of vervangkosten die AVrent moet verrichten.

In geval van te laat retourneren van het gehuurde materiaal, zonder overleg met AVrent, dan zullen er extra kosten in rekening gebracht worden. Probeer ons zo snel mogelijk te contacteren als er een productioneel probleem ontstaat bij het retourneren van het materiaal.

  • België
  • Nederland
  • Frankrijk
  • Duitsland
  • Luxemburg

Aankoop van materiaal kan enkel opgestuurd/afgehaald worden als het volledige bedrag betaald is. 

Verhuur: Overschrijving na facturatie (enkel voor vaste accounts).

Verkoop: Overschrijving na Proforma. 

De bestelling kan door andere mensen worden opgehaald. Onthoud dat de persoon die het materiaal ophaalt het contract moet ondertekenen en verantwoordelijk is voor het materiaal. Zorg ervoor dat de persoon een geldig legitimatiebewijs heeft en voor de gehuurde artikelen kan afrekenen. Voor aangekochte goederen moet de gemachtigde persoon tekenen voor afhaling. 

 Rental HQ / Rental pickup point

 Sales HQ / Sales pickup point